top of page

EL NOSTRE EQUIP

 

Endurancelab compta d’un equip de professionals que estaran en constant comunicació entre ells per a poder oferir un abordatge integral de l’esportista

centrat2_edited_edited.jpg

QUI HI HA DARRERA ENDURANCELAB?

Hola! Soc la dra. Lidia Puyals Boix, metge de vocació i esportista per passió. Des de que tinc raó que he practicat esports de resistència fins a dia d’avui on el triatló s'ha convertit en la meva forma de vida. Endurancelab porta al meu cap donant voltes des de que vaig començar la carrera de medicina. Volia que arribés el dia en que les meves dues passions es fusionessin creant un únic concepte. Per aquesta raó, un cop acabada la carrera de medicina, vaig decidir fer el màster en Medicina de l’Esport i seguir formant-me amb la Societat Espanyola de Medicina de l’Esport fins assolir els cursos d’experta en ecografia muscular, electrocardiografia aplicada a l’esport i ergoespirometría i proves d’esforç. 

 

Sembla que el dia ha arribat, i que Endurancelab és la realitat que tant he somiat. Prometo oferir el màxim als esportistes que m’estengueu la mà, i que no mancarà la empatía ni les ganes de seguir millorant amb vosaltres. Llarga vida a l’esport i a la medicina! 

EL NOSTRE EQUIP

_SGZ7956-Mejorado-NR_edited_edited.jpg
bottom of page