top of page
logo centrat sense lletres blanques sense fondo.png

La medicina esportiva, el nostre punt fort.

 

🔸Proves d'Esforç amb i Sense Gasos: Proves d'esforç, incloent anàlisi amb gasos, per avaluar el rendiment físic, identificar àrees de millora i proporcionar recomanacions personalitzades. En bicicleta o corrent. 

🔸Test de lactat: Determinació dels umbrals de lactat en laboratori i en l'exterior. La manera més senzilla d'entendre el nostre metabolisme durant l'exercici i establir les zones d'entrenament. 

🔸Revisions mèdiques esportives per a clubs: Electrocardiograma basal o en esforç, espirometría, exploració física i firma de certificats d'aptitud esportiva per al tràmit de llicències. Ens desplacem a les vostres instal·lacions si existeix un mínim d'esportistes interessats. 

🔸Consultes de Medicina General: consultes mèdiques generals, atenent les necessitats de salut no específicament esportives, brindant atenció integral pel benestar general dels pacients.

 

🔸Consultes Mèdiques Esportives: Atenció especialitzada per abordar les necessitats mèdiques dels esportistes, avaluant la seva salut general i proporcionant orientació específica per millorar el rendiment.

 

🔸Diagnòstic de Lessions amb Ecografia Musculoesquelètica:  tecnologia avançada d'ecografia per diagnosticar i avaluar lesions musculars i esquelètiques, permetent un enfocament precís en el tractament i la recuperació.

 

🔸Revisions Mèdiques per a Certificats Oficials: revisions mèdiques exhaustives per a l'expedició de certificats mèdics oficials, tant per a clubs esportius com per a individus, garantint un estat òptim de salut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisioterapia i osteopatia : Important per al tractament i la recuperació de lesions i disfuncions musculoesquelètiques. Oferim l'última tecnologia, ja sigui amb tècnica Indiba, pressoteràpia, ones de xoc focals... Treballem amb una estreta col·laboració per dissenyar un pla de tractament personalitzat que s'adapti a les teves necessitats específiques, gràcies a l'eina de l'ecografia clínica que ens permet fer un tractament molt més dirigit. La fisioteràpia busca restaurar la teva funcionalitat, millorar la teva força i flexibilitat i reduir el risc de lesions futures.

● Grups de treball: pilates , exercici físic en l'embaràs , postpart:  recuperació i tornada a l'exercici… : Comptem amb grups individualitzats de màxim 4 persones. Les nostres classes estan dirigides de la mà de la nostra fisioterapeuta i osteopata assegurant en tot moment la seguretat dels i les participants.

 

● Nutrició esportiva i general: T'ajudarem a crear un pla d'alimentació personalitzat que s'adapti a les teves necessitats i objectius. Ja sigui a nivell esportiu pre-intra-post entrenament, com la pauta nutricional durant la competició, com del dia a dia. Mitjançant la nutrició, podràs millorar els teus hàbits alimentaris, augmentar els teus nivells d'energia i promoure una salut òptima.

Psicología i coaching esportiu: Sabem lo important que és gaudir de benestar psicològic per a poder afrontar el nostre dia a dia, ja sigui a nivell esportiu, laboral, com personal. Buscarem la manera d'establir objectius reals i mantenir la motivació durant tot el procès.

 

 

● Readaptació de lesions: Comptem amb un preparador físic especialitzat en la readaptació de lesions i amb experiència per a fer d'aquest procès difícil un camí molt més planer. Les sessions son individuals i enfocades 100% a l'esportista que estem tractant, amb un feedback constant entre preparador físic i metge esportiva. Disposem d'un espai al centre destinat a l'entrenament funcional de força així com d'una politja cònica inercial d'últim model. 

● Classes de Ioga i Pilates: Classes de màxim 4 persones, nivell mig o avançat, de la mà d'una professional en la matèria (La Eva). S'imparteixen cada dijous a les 19h de la tarda. 

 

● Estudis biomecànics de ciclisme: Aquest servei et permetrà avaluar la teva biomecànica durant la practica del ciclisme, identificant possibles desequilibris i disfuncions. Amb aquesta informació, corregirem aquells paràmetres que considerem necessaris per millorar el teu rendiment, reduir el risc de lesions i gaudir d'una millor experiència esportiva. Utilitzem tecnologies avançades per analitzar el teu moviment com la tecnologia Retüll. 

Altres serveis, garantint un abordatge integral. 

PHOTO-2023-12-07-14-21-28.jpg
_SGZ7956-Mejorado-NR_edited_edited.jpg
bottom of page